Proiect sustinut de Skill Team Consulting
VREAU!

Tabara de Sport
Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport
Tabere Sport |   |  Inscrieri tabara  |  Testimoniale |  Va place ideea? |  Contact
FAQ


Tabara Sport Aboneaza-te la noutatile
Tabara Sport

Abonare

Tabara Sport
   
Tabara Sport Tabara Sport


Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport

Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport
   
Tabara Sport Tabara Sport

 

In mod cu totul independent de voinata noastra, pandemia de coronavirus ne-a redus posibilitatea de a interactiona fata in fata si zburdalnicia din vacante, iar noile conditii in care se desfasoara procesul educational, lanseaza noi provocari in special pentru copiii care se afla in perioada de pregatire pentru evaluarea nationale si bacalaureat.

„Invata cum sa inveti” este un webinar dedicat copiilor care se pregatesc pentru examenele nationale (evaluarea  nationala si examenul de bacalaureat) 2021. 

Traineri implicati de peste 15 ani in programe dedicate copiilor si adolescentilor, vin cu experienta lor in cadrul unui program structurat in 8 sesiuni de lucru, cu scopul de a-i ajuta pe copii sa abordeze procesul de pregatire cu incredere in fortele proprii, sa isi formuleze obiective de invatare clare, sa urmeze un plan si un program de invatare, intelegand ce si cum sa faca pentru a invata eficient. In functie de dificultatile mentionate de participanti la inscriere, programul va fi adaptat astfel incat sa ii ajute sa depaseasca obstacole ce simt ca le ingreuneaza drumul spre obtinerea rezultatelor pe care si le doresc.

In functie de nevoile sau dificultatile exprimate vom gasi gasi solutii la intrebari/situatii precum:

 • Cum ne afecteaza schimbarile din sistemul educational generate de pandemie? Invatare online versus invatare fata in fata, avantaje, dezavantaje.
 • Ce imi doresc, unde vreau sa ajung? - Stabilirea obiectivelor personale.
 • Evaluarea situatiei - Constientizarea stadiului in care fiecare participant se afla in procesul de pregatire pentru examene.
 • Care este planul? - Proiectarea si asumarea unui plan de pregatire.
 • Cum imi folosesc maxim capacitatile pentru a stapani subiectele grele si pentru a creste eficienta invatarii? - Moduri de gandire si capacitatea de memorare.
 • Emotiile in procesul de invatare si emotiile la examene - Cum le controlam pentru a diminua stresul si a aborda examenele calm si rational.
 • Obiceiurile si invatarea - Cum dezvoltam bune obiceiuri care sa contribuie la cresterea eficientei invatarii.
 • Folosirea unor tehnici cheie de invatare eficienta. Care sunt? Cum le aplicam?
 • Resurse de invatare extra-scoala, cum le identific si cum profit maxim de ele.
 • Iluziile competentelor in procesul de invatare. Care sunt si cum le pot depasi?
 • Autotestarea si importanta ei pentru a lua note mari la examene.
 • Cum imi cresc increderea de sine si convingerea ca pot reusi?

Frecventa: 2 intalniri/saptamana pe platforma Zoom/Google Meet. Dimensionarea grupei este de maxim 8-12 participanti.

Grupele de lucru vor fi formate din participanti ce urmeaza sa aiba acelasi tip de examen.

Cerinte:

 • Abordarea cu seriozitate a intalnirilor
 • Dispozitiv cu audio, video si conexiune buna la internet, intucat intalnirile sunt interactive, bazate pe exemple practice, materiale video si discutii.

Pret: 840 lei

Programul Invata cum sa inveti a fost conceput pe baza observarii nevoilor copiilor de a-si forma un stil propriu de a invata pe care sa-l poata adapta cu usurinta schimbarilor din sistemul educational. Evolutia tehnologiei, multitudinea de informatii ce pot fi accesate, nevoia de adaptare la situatii ce apar ca urmare a schimbarilor la nivel global, fac din invatarea eficienta una dintre cele mai valoroase abilitati pentru a putea tine pasul cu lumea in care traim.

---

"Am invatat o multime de lucruri folositoare. Mi-a placut mult seminarul. Multumesc." (Vlad 14 ani)

 "A fost foarte interesant sa descopar tainele succesului in viata impreuna cu dumneavastra. Am invatat multe lucruri extrem de folositoare. Voi aplica toate regulile, invataturile si, mai ales voi fi de acum incolo un om mult mai concentrat " (Daria )

  "Cursul a fost educativ si interesant, ajutandu-ne sa constientizam pasii pe care trebuie sa-i urmam pentru a invata mai rapid si pentru a ne atinge obiectivele in viata" (Madalina )

  "A fost super! Mi-a placut mult si sunt sigura ca ma va ajuta mult si acum si in viitor. Cel mai tare a fost sfarsitul. M-am relaxat si am aruncat o privire in viitor. Am aflat ce stil de invatare am si am facut asta prin jocuri. O sa ma ajute la teme. A fost ceva fantastic pentru mine. Imi pare rau ca s-a terminat." (Sara )

"La acest curs am invatat ca daca iti administrezi bine timpul poti sa ai timp pentru toate (joaca, teme). O sa schimb multe in comportamentul meu" (Octavian )

   "Eu credeam ca invat eficient dar, dupa acest curs am realizat cat de multe mai am de invatat. Va multumesc pentru sprijinul pe care ni l-ati oferit" (Anca )

 


 

Am convingerea ca perioada petrecuta intr-o tabara de vara bine organizata poate fi mai valoroasa din punct de vedere educational decat un an intreg de scoala formala.

Charles Elliot , fostul presedinte al Universitatii Harvard

Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport Tabara Sport

Tabara Sport

Poti sa ne contactezi la:

Telefon: 0746 25 25 05
0746 25 25 10
Mail: da@tabarasport.ro
Tabara Sport
   
Tabara Sport Tabara Sport


Tabara Sport
Tabara Sport Acces participanti
Email:
Parola:

Tabara Sport
   
Tabara Sport Tabara SportProgramare si administrare site Web Activ

Parteneri: Asigurat rca ieftin